Hautajaiskuvaus

Kuvaus hoituu hienotunteisesti ja huomaamattomasti vuosien tuomalla kokemuksella seremoniasta.

Kuvaushinta on 240 €, joka sisältää kuvauksen kirkossa, hautausmaalla, kappelissa  tms. ja muistokuvakirjan. Kaunis kovakantinen kirja on kooltaan 30 x 30 cm. Lisäkirjat maksavat 85 €. Kuvakirjaan tulevat kaikki kuvatut kuvat ja ne kuvat joita omaiset toimittavat skannausta varten tai sähköisesti. Lehdessä julkaistu risti-ilmoitus tulee kirjan ensisivulle. Ohjelma, virsien tai laulujen sanat, muistopuheet, runoja ja muuta voidaan lisätä kirjaan.

Hautajaiskuvaus maksaa 200 € ilman kuvakirjaa. Kuvatuotteita voi tilata Kuvatilaus.fi sivuilta tai liikkeestä.

Lisäkuvien hinta on 2 € / kpl ja tyhjä ristialbumi 29 €. Muistopöydän kuva kuvasta (sisältää korjailua, mm. taustanvaihdon) 10 x 15 cm 10 € ja lisäkuva 1 € / kpl. 13x18 cm 13 € ja lisäkuvat 3 € / kpl.

Liikkeessämme on valikoima kehyksiä, ja kehystämme kuvat meiltä ostettuihin kehyksiin veloituksetta.

Muistotilaisuuden kuvaus

Muistotilaisuuden kuvaaminen hautajaiskuvauksen yhteydessä maksaa lisäksi 85 €/tunti.

Kuvien tilaaminen

Kuvien tilaaminen on helppoa netissä. Sukulaiset ja läheiset voivat itse tilata haluamansa kuvat. http://www.kuvatilaus.fi/

Muistokuvakirja

Jälkipolville tehtävään kuvakirjaan toivotaan asiakkaan omia kuvatiedostoja ja vanhoja valokuvia, jotka lisätään kirjaan. Omat kuvat edesmenneen elämästä, muistotilaisuudesta ja muistopöydän kuvasta sopivat kirjaan ja kuuluvat hintaan. Risti-ilmoitus lisätään kirjaan automaattisesti. Kirja on arvokas nuoremmille ja tuleville sukupolville. Ensimmäinen kirja sisältyy pakettiin, seuraavat kirjat maksavat 85 €.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja hautajaiskuvauksesta.

Foto-Nisula Ky
Mikkiläntie 8
64700
TEUVA
+358503578440
foto.nisula@gmail.com
www.foto-nisula.fi

Suosittele meitä