Osaavaa hääkuvausta Teuvalla 

Ota yhteyttä

Olemme hääkuvauksen ammattilaisia 

Anna meidän ikuistaa hääpäiväsi! Palvelemme asiakkaita Teuvalla sekä lähipaikkakunnilla.

 

Studiokuvaushinta on 150 €, ja sisältää peruskuvauksen studiossa ja sään salliessa kuvaamon puutarhassa sekä hääkuvakirjan. 99 € lisähintaan voidaan kuvausta laajentaa myös lähiseudun miljööseen. Hääkuvakirja maksaa 90 €. Samalla voimme halutessasi kuvata myös morsiustytöt, sulhaspojat, kaasot, bestmanit ja hääauton. Aikaa peruskuvauksessa kuluu noin tunti riippuen kuvattavien määrästä. Kuvia voi tilata myös netistä.

 

Saman katon alta kattavasti kuvaus- ja kukituspalvelut. Istutaan alas neuvottelupöytään ja autamme kukka- ja kuva-asioiden suunnitelussa - jokainen tilaus räätälöidään yksilölliseksi toiveiden mukaan.

Laajempi hääkuvaus

Hääkuvaushinta 249 € sisältää kuvauksen, ja hääkuvakirja maksaa 90 €.

 

Kuvaus voidaan aloittaa studiossa, minkä jälkeen siirrytään morsiusparin toivomaan paikkaan kohtuullisen matkan päähän. Hintaan kuuluu myös vihkimisen kuvaaminen ja ryhmäkuva häävieraista vihkipaikalla Teuvan kunnan alueella tai lähiseudulla.

 

Aikaa hääkuvaukseen varataan tunnista kahteen tuntiin, mihin sisältyy kuvauspaikoille siirtyminen. Lisäksi varataan vihkitoimitukseen ja ryhmäkuvaan vaadittava aika.

 

Hääkuvakirjaan voi toimittaa omia kuvia 30 kpl valokuvaajan ottamien kuvien lisäksi.

Kuvien tilaaminen hoituu helposti netissä

Kuvien tilaaminen on helppoa netissä. Sukulaiset ja läheiset voivat itse tilata haluamansa kuvat. Kuviin on valittavissa suuri määrä erilaisia pohjukkeita, kiitoskuvamalleja ja suurennuksia.

Puhelinkuvake

Foto-Nisula Ky tekee hääkuvaukset taidolla Teuvalla ja lähikunnissa.

Ota yhteyttä ja varaa kuvaus!