Hautajaiskuvausta kokemuksella Teuvalla

Ota yhteyttä
Kamerakuvake

Hienotunteista hautajaiskuvausta

Foto-Nisula Ky:n palveluihin kuuluu myös hautajaiskuvaus. Palvelemme joustavasti Teuvalla ja lähikunnissa. 

 

Hautajaiskuvaus hoituu hienotunteisesti ja huomaamattomasti vuosien tuomalla kokemuksella seremoniasta. Kuvaushinta on 249 €, joka sisältää kuvauksen kirkossa, hautausmaalla, kappelissa jne. Kuvat lisätään salattuun nettialbumiin, johon on pääsy vain toivotuilla henkilöillä.


Kuvatilaus.fi-palvelusta voi tilata valokuvia vaivattomasti omalta koneelta tai kännykästä. Kaikista kuvista voidaan kerätä kaunis kovakantinen muistokirja, joka on kooltaan 30 x 30 cm. Muistokirjat maksavat 90 €. Omaiset voivat toimittaa myös omia kuvia, tekstejä, lehtileikkeitä ynnä muuta skannausta varten tai sähköisesti yhteensä 30 kpl. Vanhojen kuvien korjailu kuuluu palveluun. Lehdessä julkaistu risti-ilmoitus tulee kirjan ensisivulle. Ohjelma, virsien tai laulujen sanat, muistopuheet, runoja ja muuta voidaan myös lisätä kirjaan tämän 30 kappaleen sisällä.

 

Hautajaiskuvaus maksaa 249 € ilman kuvakirjaa. Kuvatuotteita voi tilata Kuvatilaus.fi sivuilta tai liikkeestä. Kuvatiedostot voi tilata palvelusta itselleen.

 

Lisäkuvien hinta on 2 €/kpl ja tyhjä ristialbumi 29 €. Muistopöydän kuva kuvasta (sisältää korjailua, mm. taustanvaihdon) 10 x 15 cm 10 € ja lisäkuva 1 €/kpl. 13x18 cm 13 € ja lisäkuvat 3 €/kpl.

 

Liikkeessämme on valikoima kehyksiä, ja kehystämme kuvat meiltä ostettuihin kehyksiin veloituksetta.

Kuvien tilaaminen

Kuvien tilaaminen on helppoa netissä. Sukulaiset ja läheiset voivat itse tilata haluamansa kuvat.

Muistokuvakirja

Jälkipolville tehtävään kuvakirjaan toivotaan asiakkaan omia kuvatiedostoja ja vanhoja valokuvia, jotka lisätään kirjaan. Omat kuvat edesmenneen elämästä, muistotilaisuudesta ja muistopöydän kuvasta sopivat kirjaan ja niitä voi toimittaa 30 kpl. Risti-ilmoitus lisätään kirjaan automaattisesti. Kirja on arvokas nuoremmille ja tuleville sukupolville. Kirjat maksavat 90 €.

 

Kysy lisätietoja hautajaiskuvauksesta sähköpostitse foto.nisula@gmail.com tai soittamalla 050 357 8440.

Puhelinkuvake

Foto-Nisula Ky toteuttaa hautajaiskuvaukset hienotunteisesti Teuvalla ja lähialueilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää