Valokuvia vuodesta 1913 tähän päivään

Hautajaiskuvaus

Kuvaus hoituu hienotunteisesti ja huomaamattomasti vuosien tuomalla kokemuksella seremoniasta.

Kuvaushinta on 200 €, joka sisältää kuvauksen kirkossa, hautausmaalla, kappelissa jne. Kuvat lisätään salattuun nettialbumiin, johon on pääsy vain toivotuilla henkilöillä.
Kuvatilaus.fi palvelusta voi tilata valokuvia vaivattomasti omalta koneelta.


Kaikista kuvista voidaan kerätä kaunis kovakantinen muistokirja, joka on kooltaan 30 x 30 cm. Muistokirjat maksavat 90 €. Omaiset voivat toimittaa myös omia kuvia, tekstejä, lehtileikkeitä yms. skannausta varten tai sähköisesti. Lehdessä julkaistu risti-ilmoitus tulee kirjan ensisivulle. Ohjelma, virsien tai laulujen sanat, muistopuheet, runoja ja muuta voidaan myös lisätä kirjaan.

Hautajaiskuvaus maksaa 200 € ilman kuvakirjaa. Kuvatuotteita voi tilata Kuvatilaus.fi sivuilta tai liikkeestä.

Lisäkuvien hinta on 2 € / kpl ja tyhjä ristialbumi 29 €. Muistopöydän kuva kuvasta (sisältää korjailua, mm. taustanvaihdon) 10 x 15 cm 10 € ja lisäkuva 1 € / kpl. 13x18 cm 13 € ja lisäkuvat 3 € / kpl.

Liikkeessämme on valikoima kehyksiä, ja kehystämme kuvat meiltä ostettuihin kehyksiin veloituksetta.

Muistotilaisuuden kuvaus

Muistotilaisuuden kuvaaminen hautajaiskuvauksen yhteydessä maksaa lisäksi 85 €/tunti.

Kuvien tilaaminen

Kuvien tilaaminen on helppoa netissä. Sukulaiset ja läheiset voivat itse tilata haluamansa kuvat. http://www.kuvatilaus.fi/

Muistokuvakirja

Jälkipolville tehtävään kuvakirjaan toivotaan asiakkaan omia kuvatiedostoja ja vanhoja valokuvia, jotka lisätään kirjaan. Omat kuvat edesmenneen elämästä, muistotilaisuudesta ja muistopöydän kuvasta sopivat kirjaan. Risti-ilmoitus lisätään kirjaan automaattisesti. Kirja on arvokas nuoremmille ja tuleville sukupolville. Kirjat maksavat 90 €.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja hautajaiskuvauksesta.